18. Oktober 2024, Chief 1 – Solo


Kom tæt på Chief 1 i Musikviften: En akustisk sjæle session, som du aldrig har oplevet før. For første gang træder Chief 1 ind på scenen med et akustisk setup, der byder på udvalgte sange fra hans fire album, personlige fortolkninger og skjulte skatte fra et næsten fire årtier langt musikalsk eventyr. Denne unikke koncert inviterer dig ind i Chief 1’s verden, hvor hver sang og fortælling er en nøgle til hans sjæl – en rejse gennem livets op- og nedture, fortalt gennem musik og ord.

Forbered dig på at opleve hits som “Alt er godt”, “Tosser”, “En seng af roser”, “Engel” og mange flere i nye, akustiske arrangementer, der aldrig før er blevet fremført. Disse nøgne og stærke versioner vil blive akkompagneret af dybdegående anekdoter og personlige indsigter, der skaber et intimt musikalsk foredrag.

Oplev den bemærkelsesværdige fortælling om, hvordan en tilfældighed i Aarhus under en svær tid i hans liv førte til skabelsen af et globalt hit for Ricky Martin, som katapulterede Chief 1 ind i en verden af røde løbere og internationale anerkendelser, herunder 1,5 milliarder visninger på YouTube og nomineringer til Latin Grammy Awards.

Hør den hjertevarmende historie bag “Engel”, og de beslutninger, som formede Chief 1’s solo karriere, fra mørke øjeblikke til triumfer som optrædener på Toppen Af Poppen og hits, der resonerer med fans over hele landet.

Gå ikke glip af denne enestående chance for at komme nærmere Chief 1 – en aften med ægte musikalsk sjæl i Musikviften.Billetpris: 250 kr.

Sted: Musikviften – Gudenåhuset · Realskolevej 12 ·Bjerringbro

Tid: 18. Oktober 2024 Kl. 20:00 (Dørene åbnes 30 min før koncertstart)