Særkoncert – 1. November 2024, Sebastian – Solo


Efter en overvældende modtagelse på SEBASTIAN BAND-turneen i efteråret 2023, er Sebastian tilbage, denne gang for at indtage scenen solo under “Trubadurens Aftentur” i Musikviften. Med sin guitar i hånden og en rig skattekiste af sange, tager Sebastian os med på en rejse gennem fem årtier af musikalsk poesi, fra de tidligste hits til de nyeste melodier. Hans enestående evne til at kombinere dybtfølte tekster med eminente guitarakkorder og et unikt nærvær med publikum, gør hver optræden til en uforglemmelig oplevelse.

Alene på scenen vil Sebastian lade sin poesi få frit løb, ledsaget af personlige anekdoter og en humor, der binder hans omfattende repertoire sammen. Fra de sjove og alvorlige til de poetiske sange, spænder Sebastians musikalske univers bredt, og med “Trubadurens Aftentur” forenes generationer i en fælles musikalsk erindring. Han appellerer til både det publikum, der voksede op med klassikere som “Den Store Flugt” og hans albums gennem 70’erne og 80’erne, såvel som fans af hans musikaler og nyere hits som “Hjerterdanser” og “Pludselig”.

Denne solokoncert i Musikviften byder på et enestående indblik i Sebastians verden, hvor hver sang er en fortælling, og hver akkord er et stykke af Danmarks musikhistorie. Forbered dig på en aften, hvor Sebastian, som den trubadur han er, deler ud af sin righoldige sangskat og skaber en bro mellem fortid og nutid, ung som gammel. Det bliver en aften af sjælden karat, hvor sange, der har sat deres præg på danskernes liv, vil fylde rummet og hjerterne.


Billetpris: 300 kr.

Sted: Musikviften – Gudenåhuset · Realskolevej 12 ·Bjerringbro

Tid: 1. November 2024 Kl. 20:00 (Dørene åbnes 30 min før koncertstart)