28. Marts 2025, Dissing Lass & Cross – Spiller Bob Dylan


Dissing, Las & Cross Band bringer Bob Dylans univers til liv i Musikviften med et enestående show, der hylder den legendariske sangskrivers musik. Rasmus og Jonas Dissing, sammen med Las Nissen, har allerede vundet publikums hjerter og høstet rosende anmeldelser for deres fortolkninger af Dylan’s sange. Denne koncert bliver endnu mere autentisk med tilføjelsen af Billy Cross, Dylans tidligere leadguitarist, til bandet.

Komponeret af et stjernehold, inklusive Jesper Elnegaard og Dan Hemmer, lover denne aften at blive en uforglemmelig oplevelse for Dylan-entusiaster. “At dykke ned i Dylans sangskat er en evig kilde til inspiration, og at se publikums reaktioner er det, der driver os,” deler trioen om deres passion for at bringe disse sange til live.

Sidste år, i optakten til Dylans 80-års fødselsdag, sluttede Billy Cross sig til Dissing & Las efter at have været dybt imponeret over en af deres optrædener. “At genoplive Dylans sange med dette talentfulde hold er en stor fornøjelse,” siger Cross. Dissing & Las tilføjer, “At stå på scenen med Billy, som har en så direkte forbindelse til Dylan gennem turnéer og album, er både nervepirrende og utroligt inspirerende.”

Efter en magisk miniturné i 2020, hvor hvert eneste tilladte sæde var besat på trods af pandemibegrænsninger, beviser Dissing, Las & Cross Band, at musikken og nærværet kan overvinde enhver hindring. Denne koncert i Musikviften er ikke bare en musikalsk oplevelse, men en fejring af forbindelsen mellem kunstnerne, deres musik og publikum.

Gaffa’s Esben Strunk og Sjællandske Mediers Henrik Fisker er blot nogle af dem, der har anerkendt bandets evne til at formidle Dylans musik med både autenticitet og personligt præg. Fra “Just Like A Woman” til en elektrificerende fortolkning af “All Along The Watchtower”, lover denne koncert at blive en aften, hvor Dylans ånd svæver højt i Musikviften.

Gå ikke glip af denne unikke chance for at opleve Bob Dylans sange gennem Dissing, Las & Cross Band’s dybt personlige og autentiske fortolkninger. En aften, der lover at være en hyldest til Dylans musikalske geni og et dybt musikalsk nærvær.


Billetpris: 275 kr.

Sted: Musikviften – Gudenåhuset · Realskolevej 12 ·Bjerringbro

Tid: 28. Marts 2025 Kl. 20:00 (Dørene åbnes 30 min før koncertstart)