Sponsorer

Støt musikken i Bjerringbro. Musikviften har i en årrække arrangeret koncerter i Gudenåhuset, Bjerringbro Bibliotek og været et væsentligt kulturelt islæt i byen. Det drejer sig mest om rytmisk musik, for det er det, vi har mest forstand på.

Gennem årene har Musikviften præsenteret mange spændende navne med stor variation i stilen. Vi går efter kvalitet, selv om det selvfølgelig kan diskuteres, hvad det er. Vi har opbygget et godt netværk blandt musikere og bookere og skaffer på den vis fantastisk musik til byen til meget fornuftige priser. På den måde er vi med til at sætte Bjerringbro på landkortet og bidrager til at gøre Bjerringbro værd at bo i.

Bronze:
3000,- kr. inklusiv 2 billetter til samtlige koncerter
Sølv:
4000,- kr. inklusiv 3 billetter til samtlige koncerter
Guld:
6000,- kr. inklusiv 5 billetter til samtlige koncerter

Alle sponsorer vil blive præsenteret på Musikviftens hjemmeside, med Logo (hvis ønskes) og synliggøres ved samtlige koncerter. Vi håber, at du og din virksomhed vil være med til at bakke musikviften op ved at tegne et sponsorat. Gør du det, vil vi bede om, at du sender en mail til foreningens kasserer på kasserer@musikviften.dk og giver besked om hvilket sponsorat der ønskes tegnet. Herefter fremsendes faktura og efterfølgende billetter.

Med venlig hilsen og på bestyrelsen vegne

Flemming Petersen
Formand for Musikviften

Musikviftens sponsorer 2022-23

Sundhed som hjertesag
EDTA-Klinikken ApS