Sponsorer

Støt musikken i Bjerringbro. Musikviften har i en årrække arrangeret koncerter i Gudenåhuset, Bjerringbro Bibliotek og været et væsentligt kulturelt islæt i byen. Det drejer sig om rytmisk musik, for det er det, vi har mest forstand på.

Gennem årene har Musikviften præsenteret mange spændende navne med stor variation i stilen. Vi går efter kvalitet, selv om det selvfølgelig kan diskuteres, hvad det er. Vi har opbygget et godt netværk blandt musikere og bookere og skaffer på den vis fantastisk musik til byen til meget fornuftige priser. På den måde synes vi, at vi er med til at sætte Bjerringbro på landkortet og gøre byen værd at bo i.

Viborg kommune støtter foreningen. Alligevel har det knebet med at få økonomien til at hænge sammen. Derfor denne henvendelse, hvor vi gerne vil tilbyde forskellige typer af sponsorater.

Går man til alle koncerter uden at være medlem koster det 850,- kr.

Sponsorat A: 2800,- kr. inklusiv 2 billetter til samtlige koncerter
Sponsorat B: 3800,- kr. inklusiv 3 billetter til samtlige koncerter
Sponsorat C: 5500,- kr. inklusiv 5 billetter til samtlige koncerter

Alle sponsorer vil blive præsenteret på forsiden af Musikviftens hjemmeside, samt på en underside, med Logo (hvis ønskes) og på en plakat, som hænges op ved samtlige koncerter. Vi håber, at du og din virksomhed vil være med til at bakke musikviften op ved at tegne et sponsorat. Gør du det, vil vi bede om, at du sender en mail til foreningens kasserer Christina Kamstrup på christinakamstrups@gmail.com og giver besked om , at du vil tegne et sponsorat A, B eller C. Derefter vil Christina fremsende en faktura.

Med venlig hilsen og på bestyrelsen vegne

Flemming Petersen
Formand for Musikviften

Musikviftens sponsorer 2020-21